Ge en gåva!

Med din gåva kan vi både skapa guldkant i vardagen till alla de familjer som bor på våra fem Ronald McDonald Hus och investera i kommande projekt - ett nytt familjeboende, fler familjerum på befintliga Hus, inredning av lekrum runt om på landets barnmottagningar och nya initiativ i linje med vår mission: att skapa och stödja initiativ som har en positiv påverkan på välbefinnandet för sjuka barn, deras familjer, nära och kära. Stort tack för din gåva!

Välkommen som månadsgivare!

Genom att bli månadsgivare till Ronald McDonald Barnfond hjälper du oss med ett regelbundet bidrag via autogiro. Med din hjälp kan vi både skapa guldkant i vardagen till alla de familjer som bor på våra fem Ronald McDonald Hus och investera i kommande projekt - ett nytt familjeboende, fler familjerum på befintliga Hus, inredning av lekrum runt om på landets barnmottagningar och nya initiativ i linje med vår mission: att skapa och stödja initiativ som har en positiv påverkan på välbefinnandet för sjuka barn, deras familjer, nära och kära. Stort tack!

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du anger dina uppgifter för Swish eller kort.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Ronald McDonald Barnfonds Allmänna villkor.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®